Cotlet de porc la cuptor

de RoXx in Porc, 15 Noi 2013 | 15432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc fara os
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita ienibahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Carnea se spala bine si se sterge de excesul de apa cu un prosop de hartie.Intr-un castron se amesteca toate condimentele impreuna cu sare si piper dupa gust. Carnea se condimenteaza bine pe toate partile.Pe fundul unei tavi yena se pune ulei.Peste,se aseaza carnea si se stropeste cu cateva picaturi de ulei.Se acopera cu un capac yena si se da la cuptor la foc mic cca 1 ora. La jumatatea timpului,se scoate tava din cuptor si se pune cu o lingura peste carne din uleiul de jos.Se acopera cu folie de aluminiu de aceasta data si se introduce din nou la cuptor pana ce este gata. Se feliaza si se serveste imediat .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate acoperi de la inceput cu folie de aluminiu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cartofi la cuptor